your ass

Tuesday, 1 November 2011

Please dear :(

Sayang, tolong dengar cakap hny. Hny taknak aby join semua tuh. Hny nak Jumaat ni aby duduk rumah! jgn bahayakan nyawa aby. Please sayangg. Hny taknak aby hilang cmtu je :( hny menangis baca balik text kita ni ,

Me-mana boleh tak menangis. Td tengah baring pke aby ada lagi ke tak nnt kat dunia :( aby, janganlah join gado tu :( hny sampai rasa nak buat report dkat balai pasal jumaat ni. Biar polis sini pun dtg sana. Hmm

Him-dah2 sayang jgn sedih aby takapa2 okay, aby sayang hny taw, even aby selalu marah hny sakat hny buat taktau kat hny slalu tido bangun lambat, aby tetap sayang hny taw, jgn nangis ye aby ada kan ni manja :)

Me-aby ckp cmni terus buat hny menangis tahu tak. Rasa mcm nnt semua ni akan hilang sekelip mata :'( HNY TAKNAK ABY JOIN JUMAAT NI! :'(

Him-tak2 aby tak join ye manja, ye aby tak hilang aby ada je kat sisi hny peluk cium hny taw muahh, jangan lah nangis nnt mata bengkak haaaa hehe

Me-aby saje nak jaga hati hny kan actually? :'(

Him-sayang jangan nangis manja?? atoto nak aby cium tak? nk cium tamao nangis hee, nnt kita jalan2 lagi ye kita sesat jalan sama2 hehehe

Me-aby saje buat hny mcm ni! :'( saje seksa hny! :'(

Him-aby buat apa sayang? jgn lah nangis yanggg ,

Me-apa yg aby ckp semua tu just taknak hny menangis, bukan? :'( hny rasa semua tu dah takada nnt :'(

Him-tak manja aby betul ckp yangg tamao nangis manja?? meh aby peluk atoto, hny kalau rindu aby, tgk lah video aby yang aby buat muka tu nnt mesti hny senyum kan yangg? haa dah jgn nangis ye, aby sayanggg muahx

Me-aby dah janji nak tunaikan impian kita. Aby janji lepas spm kita enjoy sesame, color rambut sesame. Dah besar kita kawin, kita ada anak, ada rumah, vios semua. Aby lupa? :'( hny taknak semua tu lenyap sbb meninggal or aby koma sampai hilang ingatan :'( nnt aby lupa hny, lupa pasal kita! :'(

Him-tak aby tak lupa manja, aby tak lupa yangg, jgnla cakap mcm too aby ada je aby tak pegi memana aby ada je ni manja, insyallah impian kita tu jadi kenyataan ye. Manja jgn pke negative yea sayangku dah tamao nangis yangg aby ada je niii

Me-janji dgn hny yang aby takan jion jumaat ni.

Him-ye aby janji ye, dah jgn nangis, g tido ye manjaa muahh

Me-bru hny lega. Jgn tipu hny tau.

Him-ye aby tak tipu dah tido ye manja, tiba2 aby nangis hny sebut pasal impian kita hmm, dah ye sayang

Me-hny sayangggg aby :( hny pun sebak bila igt blk impian kita tu :( hny nak aby tido skali dgn hny :(

Him-dah2 jgn nangis ye sayang, dah jom tdo yangg

Me-ye, hny tak nangis dah hmm. Aby igt tau, hny sayangkan aby sgt2. Even hny pena kata 'aku benci ko' dekat aby, tu tak betul. Yg betul, AKU SAYANG KO AIDID :( hm, k. Tido jom. Esok pagi hny kejut aby ye. Goodnite. Iloveyou, Imissyou, Ineedyou, Iwantyou baby boy<3 muahmuah utk putera hny :-*

Him-ok sayangku :) aby pun sayang hny sgt2 muahx!! esok kejut ye sayangku, Iloveyoutoo I needyoutoo Imissyoutoo Iwantyoutoo muahx untuk manja aby<3 goodnite manjakuu, byee sayangg :)
Aby, tolong pegang janji aby tu. Hny tahu memang susah aby nak janji dengan hny pasal ni. Even aby janji dekat hny, hny tahu aby tetap akan turun jumaat ni kan? jangan sayanggg. Nyawa aby dalam bahaya kalau aby join jumaat ni :'( tolong dengar cakap hny. Jgn biarkan hny sorang2 dekat dunia ni :( hny tak boleh terima kalau aby pergi dari dunia ni :'(

No comments:

Post a Comment