your ass

Thursday, 2 February 2012

Miss him.


Aku dah mula dah, asal berjauhan je dengan dia mesti aku sedih. Hm, sedih sangat. Aku ni memang tak boleh jauh tau dengan dia :(

Aby, hny rindu aby sangat. Bila kita dapat jumpa lagi ni? nak tunggu next week tu hny rasa lama sangat. Lama sangat2 aby! aby tak rindu hny ke? hny baca balik post2 hny yg lama dekat blog ni, kita banyak gado kan dulu? tp sekarang alhamdulillah semuanya ok tak macam dulu dah :) abyyyy, cepatla dtg jumpa hny. I MISS YOU!

Wednesday, 11 January 2012

GOOD DAY ~


Jyeahh, seperti biasa lah kan bila adik beradik bertemu of course lah gembira, bukan? hihi. Dah dekat sebulan lebih aku tak jumpa adik aku sorang ni. Mana taknya, aku dah sebulan tak balik Serdang, semalam(selasa) baru lah aku balik sini. I mean, Serdang.

Kitorg mmg dah mmg byk kali plan nak jumpa, tak tercapai apa yg kitorg plan tuh. Masing2 ada banyak masalah. K, ignore it. I don't want talk bout that here, sorry! ;) semalam ingat nak lepak dekat mc'd Equine tp tak dapat pulak sbb aku straight balik rumah. Aku penat malas lah nak ke mc'd tuh. Ingat 5mins je ke even naik kereta or moto? nonono, angan jelah 5mins.

Pagi td aku text Emy, kalau nk lepak petang ni boleh je sbb aku ada kat rumah. Dia kata maybe dia datang papehal dia roger aku lah kan. Dorang balik sekolah 1.10pm. After school, he call me. That mean dia boleh lepak petang ni. Dia suro aku dtg Yu Yu Ice, ok cun aku cepat2 mandi semua. Sampai Yu Yu Ice je, aku nampak Emy, Syafiq, Furqan. Ani & Rissya pergi bustop buat apa tah -___- aku baru nak duduk Furqan tetiba open story pasal cikgu Samsiah. What the fuck? aku jawab jelah apa quest dia. Al-maklom lah dah kata aku senior kepada mereka semua kan ^^ hohoho.

Dok pokpekpokpek dekat Yu Yu Ice tu aku terkejut tengok jam dah pukul 4.16pm. Aku tanya Emy, "korang balik pukul berapa?" dia kata pukul 4. Tp sekarang dah pukul berapa? hahahaha lebih letewww woi. Ah peduli apa aku. Dah lama tak lepak, lantakkan jelah. Aku ajak dorang pegi bustop sekolah, yela dah lama aku tak jenguk sekolah nak jugak aku tengok sekolah aku yg buruk tuh untuk tahun 2012 hahahaha. Sambil dok isap rokok, menyanyi tu ada jugak lah kitorg bersnap picture. Nak tengok gambarnya? kat atas tulewwww kat mana lagi.

Nnt kita lepak lagi kay wahai adik2 ku tersayang? ;) muahhhhh

Tuesday, 10 January 2012

I wish you were here.


Malam td tepat 11.30pm aku terus offline. Aku naik bilik terus tidur penat sangat. Tidur mampus jugaklah aku sbb tak sedar langsung siapa yg masuk bilik. Tup tap tup tap aku terjaga, aku cek phone kot2 dia ada contact aku ke tidak. Aku terpandang jam, baru pukul 6.17am. Awal gila aku terjaga dah mcm nak pergi sekolah dah aku ni haa. Aku tidur balik. Tup tap tup tap aku terjaga lagi. Pukul 8am aku terjaga sbb angah(kakak aku) tgh bersiap nak pergi kerja. Aku terus la bangun kemas tempat tidur segala. Tgh semangat kemas katil, tiba2 aku sedih hmm ,

Dipendekkan cerita, aku sedih sbb aku rindukan aby. Rindu dia sangat2. Kalau boleh aku memang tak boleh jauh dgn dia. Selalu aku bangun tidur mesti dia yg ceriakan pagi aku tp sekarang? dah takada. Muka dia pun aku dah tak nampak depan mata. Air mata mula mengalir, aku tengok semua gambar dia dekat phone barulah aku lega sikit. Tp still sedih sbb suara dia aku tak dengar dah. Nak call out of credit -_- sedih lah hidup aku kalau hari2 macam ni, hm.

Aku turun bawah, takada siapa dekat bawah. Ayah n alang still tidur. Ibu n angah dah pegi kerja, aziq pulak mcm biasalah dia pegi sekolah. Aku terus capai lappy dan online. On fb. First thing yg aku akan buat, view page Boy Banez. Yelah, dah dia tunang aku dah dia yg aku cinta sayang rindu segala. Lg bertambah rindu aku dekat dia. Kalau lah dia onl time aku onl mesti aku tak sedih kan? :')

Aku try untuk jd kuat tak menangis segala, but I can't! dia dah selalu manjakan aku, so aku dah biasa hidup manja dgn dia. Bila semua ni tiba2 hilang mcm tu, memang aku tak boleh terima :'( semalam dkat IM dia kata dekat aku "jangan sedih sayang, atototo nnt aby amik ye? nnt hny dtg sini lg ye?" ishhh memang lah nnt boleh tp sedih la. Sehari tu rasa mcm 1000 tahun lamanya. Aku rindu aby sangat, hm.

Thursday, 17 November 2011

Hero.


We've been through thick, thin, ups & downs for a year already.
Only God knows how happy I am to have him. 
First of all, thank you for changing, helping & guiding me to the right path. 
Second, thank you for loving, for taking care & accept me. 
Third, thank you for the sweet & sour times we had.
Fourth, thank you for the drinks, foods & money you provided.
Fifth, thank you for judging.
Sixth, thank you for scolding whenever I did something wrong & pisses you off.
Seventh, thank you for being mad when I let the ego control myself.
Eight, thank you for the priceless tears.
Ninth, thank you for driving me from one place to another every weekend.
Tenth, thank you for letting me sleep while you don't want me too.
Eleventh, thank you for watching movies with me.
Lastly, thank you for the good morning & night calls & texts.
May God blessed us both with joyfulness & happiness in life.
I love you Aidid

Saturday, 5 November 2011

Fuyooo lasak gila 2 minah niwww

Nak tahu kenapa aku kata 'Fuyooo lasak gila 2 minah niwwwww'? sebabnye, kitorg akhirnya berjaya bawak moto 125ZR. Ko ingat senang nak bawak moto ada clutch then gear kena tekan dan songket? susah do. Aku belajar pun sampai kaki aku bengkak kena starter. Sedih tau :( haha. Kalau moto gear biasa dan scooter tu retilah aku bawak. Tp ni moto ada clutch weyy! memang payah dan jerit-jerit lah aku time blaja tuh. Mana taknye, baru perah minyak sikit dah laju kedepan. Lagi2 125 ni memang kena guna gear 1 dulu, aduhhh payah betul gear 1 ni hah -.- gear 2 3 4 5 6 biasa je. Gear 1 ni hah paling susah-susah gila nak mampos!

Emir kata kat aku 'ko start enjin, tekan clutch masuk gear 1. Pastu nak jalan tu ko lepaskan clutch pelan2 sampai setengah. Perah minyak pun pelan2. Serentak. Jgn lepaskan clutch laju2' aku pun angguk jelah. Aku try lah buat mcm apa yg Emir kata tu, tp nak tahu apa jadi? aku lepaskan clutch pelan2, perah minyak pelan2 tp tak jalan. Moto mengaumm. Apa lancau ni woiii tak jalan! HAHAHA. Aku tak puas hati, aku try lagi skali. Kali ni pulak moto melompat kedepan then enjin mati. Apa ni woii! failed betul aku bawak 125 ni -,- aku nak try lagi. Tak puas hati ni. Kali ke-3 baru aku lega. Aku berjaya jugak gear 1 tuh, Yahooo! 

Gear 1 dah lepas, Emir suro guna gear 2 pulak. Aku dah menggagau cmne nak tukar gear 2 ni. Tolong! tolong! haha. Baru aku tahu rupanya 125 ni dia takde tukar gear kedepan, kebelakang. Gear dia just tekan dan songket. Lagi payah dhoee sbb kena songket. Manalah aku biasa. Dengan clutch tu aku selalu confused tu brek. Bahaya ko tahu tak =;= Takpe, nnt aku belajar lagi bawak moto clutch sampai lulus mwehehehe.

Sanggup kitorg lepak sampai 3am nak belajar bawak moto clutch punya pasal. Yg penting, Aidid(my fiancee) kata kat aku 'dah2, nnt aby tukar 125, hny main puas2 k' yeayyyy! bestnye bila Aidid kata cmtu :D hehehe. Tu jeh, Kbyeeeee.

Tuesday, 1 November 2011

Please dear :(

Sayang, tolong dengar cakap hny. Hny taknak aby join semua tuh. Hny nak Jumaat ni aby duduk rumah! jgn bahayakan nyawa aby. Please sayangg. Hny taknak aby hilang cmtu je :( hny menangis baca balik text kita ni ,

Me-mana boleh tak menangis. Td tengah baring pke aby ada lagi ke tak nnt kat dunia :( aby, janganlah join gado tu :( hny sampai rasa nak buat report dkat balai pasal jumaat ni. Biar polis sini pun dtg sana. Hmm

Him-dah2 sayang jgn sedih aby takapa2 okay, aby sayang hny taw, even aby selalu marah hny sakat hny buat taktau kat hny slalu tido bangun lambat, aby tetap sayang hny taw, jgn nangis ye aby ada kan ni manja :)

Me-aby ckp cmni terus buat hny menangis tahu tak. Rasa mcm nnt semua ni akan hilang sekelip mata :'( HNY TAKNAK ABY JOIN JUMAAT NI! :'(

Him-tak2 aby tak join ye manja, ye aby tak hilang aby ada je kat sisi hny peluk cium hny taw muahh, jangan lah nangis nnt mata bengkak haaaa hehe

Me-aby saje nak jaga hati hny kan actually? :'(

Him-sayang jangan nangis manja?? atoto nak aby cium tak? nk cium tamao nangis hee, nnt kita jalan2 lagi ye kita sesat jalan sama2 hehehe

Me-aby saje buat hny mcm ni! :'( saje seksa hny! :'(

Him-aby buat apa sayang? jgn lah nangis yanggg ,

Me-apa yg aby ckp semua tu just taknak hny menangis, bukan? :'( hny rasa semua tu dah takada nnt :'(

Him-tak manja aby betul ckp yangg tamao nangis manja?? meh aby peluk atoto, hny kalau rindu aby, tgk lah video aby yang aby buat muka tu nnt mesti hny senyum kan yangg? haa dah jgn nangis ye, aby sayanggg muahx

Me-aby dah janji nak tunaikan impian kita. Aby janji lepas spm kita enjoy sesame, color rambut sesame. Dah besar kita kawin, kita ada anak, ada rumah, vios semua. Aby lupa? :'( hny taknak semua tu lenyap sbb meninggal or aby koma sampai hilang ingatan :'( nnt aby lupa hny, lupa pasal kita! :'(

Him-tak aby tak lupa manja, aby tak lupa yangg, jgnla cakap mcm too aby ada je aby tak pegi memana aby ada je ni manja, insyallah impian kita tu jadi kenyataan ye. Manja jgn pke negative yea sayangku dah tamao nangis yangg aby ada je niii

Me-janji dgn hny yang aby takan jion jumaat ni.

Him-ye aby janji ye, dah jgn nangis, g tido ye manjaa muahh

Me-bru hny lega. Jgn tipu hny tau.

Him-ye aby tak tipu dah tido ye manja, tiba2 aby nangis hny sebut pasal impian kita hmm, dah ye sayang

Me-hny sayangggg aby :( hny pun sebak bila igt blk impian kita tu :( hny nak aby tido skali dgn hny :(

Him-dah2 jgn nangis ye sayang, dah jom tdo yangg

Me-ye, hny tak nangis dah hmm. Aby igt tau, hny sayangkan aby sgt2. Even hny pena kata 'aku benci ko' dekat aby, tu tak betul. Yg betul, AKU SAYANG KO AIDID :( hm, k. Tido jom. Esok pagi hny kejut aby ye. Goodnite. Iloveyou, Imissyou, Ineedyou, Iwantyou baby boy<3 muahmuah utk putera hny :-*

Him-ok sayangku :) aby pun sayang hny sgt2 muahx!! esok kejut ye sayangku, Iloveyoutoo I needyoutoo Imissyoutoo Iwantyoutoo muahx untuk manja aby<3 goodnite manjakuu, byee sayangg :)
Aby, tolong pegang janji aby tu. Hny tahu memang susah aby nak janji dengan hny pasal ni. Even aby janji dekat hny, hny tahu aby tetap akan turun jumaat ni kan? jangan sayanggg. Nyawa aby dalam bahaya kalau aby join jumaat ni :'( tolong dengar cakap hny. Jgn biarkan hny sorang2 dekat dunia ni :( hny tak boleh terima kalau aby pergi dari dunia ni :'(

Saturday, 29 October 2011

What should I do? :(

Ya Allah. Kenapa kali ini aku tak boleh terima dia kembali? :'( I admit, I can't accept what has happened with our relationship now. Memang aku tak boleh berpisah dengan ko, Aidid. Tp keadaan memaksa aku buat semua ni :( I'm so sorry, Did.  Aku memang banyak maki hamun ko, aku maki hamun ko sebab aku sayangkan ko. Tapi, ko tetap degil. Ye, memang ko selalu buat aku sakit hati sampai marah aku dekat ko kuat sangat. Sampaikan aku berdendam dengan ko. Ko tahu aku macam mana kan Did? aku tak mcm perempuan lain kat luar sana, Aidid. Kenapa ko tak pernah nak rasa kesian dekat aku? kalau aku berlembut dengan ko, ko selalu pijak kepala aku. Ko igt tak ni "sayang, will you be my girl? I'll take care of you until the end of time. Promise. I takan biarkan you keseorangan walau dimana I berada" ko igt tak tu Did? ko selalu buat aku mengharap tapi at last, aku yg merana :'( aku penat dengan semua ni Did.


Semalam kita janji nak tengok movie, Don't Be Afraid Of The Dark, 3.30pm. Aku kejut ko pukul 12pm. Ko kata ko nak tido balik then suro aku kejut pukul 1pm pulak. Oklah, aku terima. Aku kejut ko banyak2 kali ko tak pickup. At the last, ko pickup. Masa tu pukul 2.45pm. Aku kata kalau tak sempat, kita karaoke jelah. Ko taknak, ko nak tengok movie jugak. Oklah, aku mengalah. Ko suro aku gerak cepat takut tak sempat and ko boleh je terus gerak sana. Aku sampai Mines pun pukul 3.40pm. Terlepas movie kita. Aku call ko byk kali, ko tak pickup lagi sampailah pukul 4pm. Aku sedih sgt. Lama sikit aku call ko, ko pickup, ko kata ko baru habis mandi. Wtf Aidid?! dari pukul 2.30pm ko baru habis mandi sedangkan aku dekat Mines tgh tunggu ko. Apa kes ni? Aku call ko, dalam Mines tu aku menjerit maki hamun ko. Semua orang pandang. Aku tak hiraukan org sekeliling. Apa nak jadi, jadilah. Janji aku puas maki hamun ko, Did walaupun dlm phone je. Aku dah mula panas hati. Aku text ko ,

Me-ko takyah datang sini!
Hm-Hny, aby datang hny. Tggu aby dekat sana.
Me-ko dtg, aku blah!

Aku sakit hati sangat. Nak menangis pun ada tp aku cover sbb orang ramai kan dekat Mines tu. Lama sikit, ko pun sampai. Ko lambai aku, aku pegi dekat ko. Then ko sengih2. Ko igt aku suka ke mcm tu Did? hati aku tgh mendidih nak maki dan tampar ko, tp aku tahan. Ko kata "alaaa, baru 3 jam tunggu" kepala hotak ko! Ko igt aku suka menunggu orang ni? Kalau aku kena culik kat sini sape nak tolong? ko tak sayang aku kan Aidid? :(

Ko makin berubah ko tahu tak. Ko berubah since aku baca blog si Myy tuh, hmphh. Ko dah mula keluar tanpa btau aku, dah mula text dengan perempuan lain, dah mula kurang ajar dengan aku. Ko nak aku berubah, ko ubah dulu perangai ko. Yg penting skg, aku tak tahu kenapa aku tak boleh terima ko balik buat masa ni. Aku minta maaf Did :( I admit, ko memang baik tak pernah curang dengan aku, tp kenapa ko tak boleh nak ubah perangai ko? kenapa ko selalu biarkan aku sorang2? :'( AKU BENCI KO AIDID! :'( aku tak boleh nak percaya dengan ayat ko yg ni "Seandainya diberi lagi satu peluang takan ku sia-sia kan Yuna" aku takan percaya dengan kata2 dan janji manis ko lagi, Aidid :'(