your ass

Wednesday, 21 September 2011

A GRIEF :'(



Hrm, aby dgn hny dah tak mcm dulu lagi kan? we kind of do not respect each other right now :( why this happened to our relationship?? Ye, hny tahu aby busy dgn kerja aby, kawan2 aby. Tp aby mmg dah takada masa utk hny ke? hny tahu bila aby tak keje, aby spent time dgn hny tp semua tu tak mcm dulu dah :'( hny boleh faham aby bila keje, tp aby buat hny mcm ni aby layan hny like part time girl itu hny terasa sgt dan membuatkan hny dah tak blh nak faham aby lg, hmm. 


what happen to you dear? harituh hny call, aby layan mcm nak tanak. Hny text rep sepatah-sepatah. Aby onl pun buat2 mcm tak nampak hny onl. What's wrong with you? tak rindu hny ke? :( did i did anything wrong to you? sedih dan terkilan hny, aby layan hny mcm ni :( dah laa rindu, kerap gado pulak tu, hmm.
Kita 4 bulan dah tp asyik gado je. Kalau hny ada buat salah, maafkan hny ye.
  
Aby tahu hny perempuan kan? even aby  tgok kasar mana pun behavior hny, hny tetap ada hati & perasaan :( bila aby tido, hny taktau nak buat apa. Hny terbenak sorang2 dekat rumah mcm guard. Nak jumpa, aby tido penat segala. Hny nak ajak jumpa pun hny tak berani nak ckp sbb org mana boleh dipaksa-paksa. 

Hny tahu hny byk maki hamun aby. Hny buat semua tu nak sedarkan aby sebelum semuanya hilang mcm tu jeh. Byk kali dah lepas blk sch hny terus mandi, hny fikir aby nak amik tp tu semua hny syok sendiri. Aby tidoooooooo. Nak taknak, terpaksa lah bg aby tido takan hny nak paksa pulak kan. 

3k kita still ada tp hny rasa mcm dah tak kukuh. Kenapa ye? aby layan hny skg pun dah mcm kawan2 aby jeh. Aby selalu kata aby sayang hny, cinta hny, rindu hny tp kenapa hny tak pernah nampak & rasa mendalam apa yg aby maksudkan tu? Kenapa hny tak pernah dpt apa yg hny nak? :( 

hny nak perhatian lebih & kasih sayang yg ikhlas dr hati aby. Tu jeh :'( and now my heart is broken :'(

No comments:

Post a Comment