your ass

Wednesday, 21 September 2011

AKU TAK PERLUKAN KAU DAH



Sekarang semuanya dah berakhir. Aku tak perlukan ko dah. Apa yang ko dah cakap kat aku, semuanya aku takan percaya dan takan anggap yg kita pernah berkawan. Ko dah ada kawan baru ko pegi lah kat dorang. Itu yg ko sanjung2 kan sgt kan dkat dorang? ok pegilaa. Dulu ko yg kutuk2 dorang kata ni lah tu lah last2 ko sendiri duduk bawah ketiak dorang skg :) Ahhhh aku peduli apa. Tak mati pun kalau tak rapat dgn ko. Bukan ko yg bg aku makan, bukan ko yg bg aku duit setiap hari muahahaha. Aku dgn Shana pun dah happy skg even kitorg ber-2 je skg. Yg penting lepas SPM aku & shana dah ada hala tuju masing2, kan shana kan? ;) Shana, ko jgn jd mcm dia k. Aku sayang ko. Semua prob, rahsia kita ada kat tangan kita ber-2 kan. So aku harap boleh lah ko pegang rahsia2 & janji2 kita tu ye. Kita tggu eyn balik sini tau. Eyn dah balik sini cepat2 aku roger ko and boleh lah kita spent time dgn Eyn :) NUR SHANAFIZA & SITI NUR SAZLEEN nama yang akan aku semat dlm hati aku utk selamanya <3

2 comments: