your ass

Thursday, 8 September 2011

I CAN'T ACCEPT THAT!



Aku makin pelik sekarang. Nur Shanafiza, Aimi Husna && Nur Syaimaa. Nama kita ber-3 yg mmg aku takan lupakan. Dah lama kita kawan ber-3 since sch reandah lagi. Budak2 lain dekat sch tu tak masuk kepala. So kita kawan ber-3 tp skg kita hampir berpecah :'( aku tak faham kenapa. Mungkin ada hikmah disebalik semua ni? Ye, aku tahu nobody's perfect in the world. Tipulah kalau aku ckp aku tak pernah kutuk korang belakang2 kan tp tu semua dulu. Naik f5 ni dah takde semua tu. Korang pun mestilah pernah buat silap mcm aku jugak kan? But, nvmind just small matter. Yg aku tak sangka skg, ko Ema. Aku taktahu kenapa cepat sgt ko berubah. Aku dgn Shana dah lama perasan tp kitorg taknak lah tegur sbb aku tahu ko mmg susah nk terima teguran org. Malam td kita masing2 text kan maki hamun semua. Aku tak dapat nk kawal marah aku. Itu nasib dlm text je. Kalau depan2 aku maki hamun ko, aku yakin ko akan mengalirkan air mata. Ema, aku pernah kata "ko blh nak berkawan dgn aku, tp jgn ikut perangai aku"  tp ko tak endahkan. Ada jugak ko ikut perangai aku sampaikan mlm td ko kata yg ko selalu kena marah dgn fam ko sbb aku. Aku dah ckp awal2, jgn ikut perangai aku tp skg ko salah kan aku. Apa semua ni wehh :/ aku tak sangka semuanya jadi mcm ni. Aku igt bila Eyn dah pindah putrajaya, ko blh lah gantikan tempat Eyn utk aku :') tp tu semua aku punya angan2 je. Aku & Shana takde benci ko pun, cuma kitorg dah tak boleh sabar dgn apa yg terjadi skg. Kitorg nak sedarkan ko, bukan nak jauh dr ko. Serious niat kitorg baik. Hmm ......

Kitorg perasan ko dah berubah since ko ber-bf. Dari situ ko byk bohong kitorg. Ko igt masa solat hajat tu? ko kata ko tak dpt dtg solat hajat sbb ko balik melaka. Padahal kitorg tau ko tak suka balik melaka. Dan dr situ kantoi sbb ptg tu ko ada minx aku pakaikan celak utk ko, tp aku takde celak. Lepas aku blk solat hajat tu, aku onl. Aku tgok dp ko, pict ko n bf ko. Ko tak bermakeup. Itu pict baru by the way. That's mean ko bukan blk kg, ko kluar dgn bf ko. Betul tak Ema apa aku ckp kan semua ni? lepas tu cepat2 ko tukar dp lain. Serious ko dah mcm Fatin ko tau tak Ema :'/

Lgsatu, ko igt masa aku call ko pagi2 nak g sch ko tak angkat? aku tggu ko punya lah lama sampai aku suro angah aku hantar. Nak kata ko tido, tak mungkin sbb ko tak pernah lah pulak cmtu sebelum ni. Hmm, selalu kalau ko tak g sch, malam ko akan text aku. Takpun, ko akan btau lah bila2. Tp ko tak roger pape pun dekat aku. Kenapa Ema? ko nak kena kan aku? takpe, masa tu aku boleh sabar. Aku malas nk besar2 kan hal ni -.-

Mana pergi Ema yg dulu? selalu kalau pergi mana2, kita selalu bertiga tp skg aku just dgn Shana je. Nak kata kitorg pinggir ko, tak jugak. Ko yg selalu jauhkan diri ko dari kitorg. Bila kitorg gurau main lepas je cakap, ko terima lah. Takan ko tak faham2 lg dgn cara kitorg? kita ber-3 dah lama kawan kan, hm. Byk lagi hal yg ko buat, aku taknak cerita semua. Kalau boleh aku nk mcm dulu. Kita ber-3 happy2, taknak mcm skg :'( byk kenangan kita ber-3 Emaa. Nur Syaimaa, change your behavior please. Kitorg sayangkan ko, tak benci ko. Tak tipu! Semua tinggal kenangan je skg. Sedih aku :'(

2 comments:

  1. sedih. mybe one day she will realise. no worries my dear. i do miss you guys sooo much. dont worry, i'll come home after this :'(

    ReplyDelete
  2. Come back here Sazleen. I need you :( aku takada kawan mcm Ema tu. Biarlah apa dia nak baca apa aku tulis ni, janji aku tak kutuk dia belakang.

    ReplyDelete