your ass

Tuesday, 16 August 2011

IDIOT

Eh sial lah kauu. Kau suka guna barang aku kan. Aku tak kisah kau guna barang aku sbb kau pun dah minx izin. Prob skg, kau pakai dulu baru kau minx izin! Haritu kau kata nk pinjam tali DOMO aku nk letak dekat tali kad perpustakaan. Aku bg jelah sbb kau kata nk pinjam je kan? ha hambik lah! 

One day tu, aku tanya kau "mana tali domo aku? aku tak npk dah kau pakai? hilang eh?" kau senyap je. Aku menyirap lah bila aku bertanya kau jadi tunggul. Mmg pantang nenek moyang aku lah cibaiii. Aku desak2 kau, kau tanak jawab jugak. Mmg cilaka anak haram lah kau ni -.-

Tadi aku tak pegi sch aku tido jelah memanjang then kau amik kesempatan pulak nk pinjam kasut sch aku. Kau text aku "kakak, aku pinjam kasut sch kau" aku reply "kau tak payah nak mengada" kau mmg sial kan. Kau dah tahu aku ni mmg pemalas nk basuh kasut. Kasut aku tu dala serupa belacan lg kau nk guna apehal? Kau nk kotorkan lg ke? kalau kau basuh gak takpelah! Yg aku bengang skg ni bangang, apahal kau tak naik bilik aku minx izin depan2? kau mmg dah tahu aku tak bg kan? eh sial lahh

Kau dah balik sch dgn muka kau tersengih-sengih kau kata "eh kakak, aku dah pakai dah kasut sch kau" muka aku kau npk tak masa tu mcm mana? ada mcm nk makan kau tak? mmg bertuah betul budak sekor ni. Ok takpe, aku tak kisah. Balik pada tali domo aku tu. Aku baca blog Emi, dia kata tali domo aku yg kau pakai tu kena rampas dekat sch, bukan? hey babi! patutlah kau tanak jawab ape aku tanya haritu rupanya tali tu dah hilang! haram sungguh mu wahai adikku tersayang -________- Fuck youuuuu

No comments:

Post a Comment