your ass

Tuesday, 16 August 2011

Love is coming :')

Sayang, do still remember how we can together till now? so sweet bila hny igtkan balik, mmg tak boleh dilupakan. Mcm-mcm kita hadapi dugaan n cabaran yg Allah bg dekat kita bfore couple. Tp kita terima je dgn rela hati :') kita kenal pun dr si 'K' kan sayang? aby add FB hny, hny appr jelah. Then hny ternampak something dekat info aby, cepatcepat hny IM aby ,

Me: eh you MNC?(M'sia Nouvo Comm)
Him: ye, you pun sama ke?
Me: eh taklaa, I tahu pun sbb abg agkt I MNC :)
Him: oh yeke? haha okok.

Then kita IM pasal si 'K'. Aby tanya mcm2 pasal hny dgn si 'K' tu. Hny cerita semuanya, hny jujur dekat aby yg hnt mmg tak dpt nk terima lelaki that time n hny pun tak ready pape lgsg n tak fikir lelaki lgsg! aby pun faham kan masa hny cerita tu? :) kita IM sampai tak igt dunia. Then aby tanya hny dok mana, hny jawab Serdang. Terkejut kan sbb dekat dgn aby? haha. Aby tanya lg

Him: mcm mana nk lepak nnt?
Me: alahh you dtg je Serdang nnt you jerit nama I cnfirm org tahu sape I hihi
Him: okok nnt I jerit hahaha tp susah lah you
Me: elehh ckp jelah nk numb! tp jgn harap I nk bg haha
Him: oklah, I nk off. Ni numb I 017-@#$%^^* papehal text lah ye?
Me: okok :)

Petang tu hny rasa nk text aby nk ckp pasal si 'K' ni. Hny text aby, mula2 aby tanak mengaku yg tu aby. Hny cuak dah. "Bangla ke ape sial aku text ni? cilaka betul jantan ni kenakan aku!" last2 aby mengaku jugak, siot je aby kan -.- haha. Sampailah satu mlm, aby tetibe text ajak jumpa. 1st time jumpa weh! menggeletar kepala lutut. Masa tu pun hny tgh lepak dgn Fizi, Emi, Aziq and Arep. Hny on je, then aby dah sampai sini tp aby tk reti jln nk masuk ke taman hny. Hny suro aby tggu depan 7e. Hny turun 7e dgn Fizi pegi amik aby, Ejad n Alip. Sampai je dekat taman hny terkejut sbb aby ni kecik je orgnye hihi. Kita lepak kat taman, main teka-teki. Kelakar betul masa tu aby. Hny gelak sampai tak igt org lain :P heeee. Tepat 11.30pm ibu call hny suro balik. So kita masing2 balik lah kan. Masa tu serious hny takde feel pape dkt aby. Just mmbe2 je haha sorry! :P Makin lama kita makin kerap lepak sampai lah dah 2month kita kenal, hny dpt tahu yg aby dah lama minat dkt hny. Cuma hny je yg baru tahu. Ramai suro hny cpl dgn aby sbb aby mmg betul2 sayangkan hny sampai nyanyi lagu selit nama Yunaa Yuut kan sayang? hahahaha. Hny dok fikir2. Lama jgk hny amik masa tok fikir semua ni sbb hny takut nk terima lelaki in my life dear, I'm so scared that time babyyy :'( Tp hny tak pedulikan semua tu sbb hny pun dah start sayangkan aby. Hny jujur dkt aby yg hny pun dah mula ada feel dekat aby, mmg segan gila lah masa jujur tu kan. Tuhan je yg tahu mcm mana hny segan masa tu :')  

18 Mei 2011, aby ajak hny pergi rumah kkk aby sbb nk tgok anak buah aby. Hny ikut jelah. Bfore kita gerak tu, aby lamar hny secara face to face 'sayang, will you be my girl? I'll take care of you until the end of time. Promise. I takan biarkan you keseorangan walau dimana I berada' hny tak sangka aby akan bertindak cmtu. Hny nk nangis masa tu sayangg :') hny terharu sgt hny terus peluk and cium aby. Hny sayanggggggg aby sangat2. Bermula lah cinta kita till now :')

3 comments:

  1. yeahh , haha . siap text aku mnx pendapat . haha . hope berkekalan lame yee kakak dan abangku :) aku tak suka tngok korunk gado , tapi kau prnh ckap . gado tuh adat bercinta . heeee

    ReplyDelete
  2. aku doakan korg together happy, and dlm masa yg sama jgn lupa ALLAH . :)
    nmpk love kat sua aku? tu untuk kau. hihi

    ReplyDelete
  3. Hihihi aku nampak love kat seluar ko tu eyn :) thanks and hopefully doa korang makbul. Amin

    ReplyDelete