your ass

Thursday, 2 February 2012

Miss him.


Aku dah mula dah, asal berjauhan je dengan dia mesti aku sedih. Hm, sedih sangat. Aku ni memang tak boleh jauh tau dengan dia :(

Aby, hny rindu aby sangat. Bila kita dapat jumpa lagi ni? nak tunggu next week tu hny rasa lama sangat. Lama sangat2 aby! aby tak rindu hny ke? hny baca balik post2 hny yg lama dekat blog ni, kita banyak gado kan dulu? tp sekarang alhamdulillah semuanya ok tak macam dulu dah :) abyyyy, cepatla dtg jumpa hny. I MISS YOU!

No comments:

Post a Comment